ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

A kezünkben még ott a kalapács. És mégis!

komment · 1 trackback

Néhány alkalom:

1. A 2007. év végéig szeretném elkészíteni az ifjúsági alkalmak témáit és az adott témák felelőseit.
Ezzel kapcsolatban szeretnék egy megbeszélést tartani azokkal, akik ebben a szolgálatban szívesen részt vennének.
Akit érdekel szeretettel várom 2007. október 30. -án kedden 17.00. órára az ifi lakásba!
Gyertek, megbeszéljük a tábor tapasztalatait is!
(Jó lenne a különböző fényképezőkön készült képeket egy cd -re feltenni, ha valaki ebben tud segíteni feltétlenül szóljon!)

2. 2007. október 31. szerda 15.00. óra Sámuel - csoport megbeszélés az ifi lakásban.

3. November 5. hétfő - indul a felnőtt konfirmáció.

4. November 9. péntek - indul a gyermek konfirmáció.

5. Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe a mai (szombat)  Békés Megyei Hírlapot. A tervek szerint egy teljes oldal foglalkozik a mai fiatalok szórakozási szokásaival. Engem is megkérdeztek mit gondolok erről. (ez a terv, én még nem olvastam.)

komment

El se indultunk és már haza is értünk Nagyszénásról, az oly sokszor beharangozott és oly nagyon várt őszi ifjúsági táborunkból.
Milyen volt?
Jó.
Bővebben?
Nagyon jó.
Szombat délután kezdtek el szállingózni a fiatalok, s estére össze is jött egy 22 fős csapat. (Ez volt az állandó létszám, legfeljebb néhány részvevő cserélődött.)

A programban szerepeltek éneklések, beszélgetések, imaközösségek, vetélkedő és két különös alkalom:
Az első a homok foci volt Tesco zacskóba csomagolt labdával. (A becsomagolt labdára egy vak barátunk miatt volt szükség, így ő is tudta merről jön a labda. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a látó embereket megszégyenítve védett és rúgta ki a labdákat.)
A másik különös alkalom a Művelődési Házban megtartott zenés evangélizáció volt. Úgy érzem, hogy azoknak akik részt vettek ebben a szolgálatban, meghatározó élmény volt. Ami a profi fellépésből hiányzott, azt szívből tettük hozzá és ezt nagyon jól érezték a nézők is. Áldott alkalom volt!
Sok mindenről lehetne még írni - kalandos, horkolós éjszakákról, töménytelen finom ebédről, megreformált tálalásról, sátorban alvó beázott eszkimókról, vetélkedőnél sugdosó zsűrielnökről, csendes bocsánatkérésről (külön köszönöm!) stb. stb. - de most csak ennyire telik az időmből, mert várnak az orosházi feladatok is.
Folytatás szombaton, s hamarosan újra nagyon Nagyszénáson!

komment

süti beállítások módosítása