ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
El se indultunk és már haza is értünk Nagyszénásról, az oly sokszor beharangozott és oly nagyon várt őszi ifjúsági táborunkból.
Milyen volt?
Jó.
Bővebben?
Nagyon jó.
Szombat délután kezdtek el szállingózni a fiatalok, s estére össze is jött egy 22 fős csapat. (Ez volt az állandó létszám, legfeljebb néhány részvevő cserélődött.)

A programban szerepeltek éneklések, beszélgetések, imaközösségek, vetélkedő és két különös alkalom:
Az első a homok foci volt Tesco zacskóba csomagolt labdával. (A becsomagolt labdára egy vak barátunk miatt volt szükség, így ő is tudta merről jön a labda. Ez olyan jól sikerült neki, hogy a látó embereket megszégyenítve védett és rúgta ki a labdákat.)
A másik különös alkalom a Művelődési Házban megtartott zenés evangélizáció volt. Úgy érzem, hogy azoknak akik részt vettek ebben a szolgálatban, meghatározó élmény volt. Ami a profi fellépésből hiányzott, azt szívből tettük hozzá és ezt nagyon jól érezték a nézők is. Áldott alkalom volt!
Sok mindenről lehetne még írni - kalandos, horkolós éjszakákról, töménytelen finom ebédről, megreformált tálalásról, sátorban alvó beázott eszkimókról, vetélkedőnél sugdosó zsűrielnökről, csendes bocsánatkérésről (külön köszönöm!) stb. stb. - de most csak ennyire telik az időmből, mert várnak az orosházi feladatok is.
Folytatás szombaton, s hamarosan újra nagyon Nagyszénáson!

komment

süti beállítások módosítása