ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Visszatekintés:

 

1. Novemberben elkezdődtek a konfirmációi alkalmak, a tervek szerint 32 fiatal fog konfirmálni jövő májusban.

2. A MUSTÁRMAG ifjúság alkalmai is elkezdődtek. Egyenlőre szépen nő a mustár fa, az első alkalommal 9 gyermek jött el - ők voltak a kezdő magvetés - tegnap már  20 fiatal jelentette az erősödő gyökereket.

 

 

 

3. Szeretetvendégségen vendégünk volt Rados Péter és Radosné Lengyel Anna.

4. Több mint százan készítettek adventi koszorút a gyülekezeti termünkben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amire készülünk:

 

1. Ma - szombaton - 14.00. órától adventi gyermekdélutánt tartunk az iskolában. Ezt követően 16.00. órától gyermek és ifjúsági istentiszteletre várunk mindenkit az iskola dísztermében.

2. Holnap - december 14. - 9.00. órától gyermek - istentisztelet lesz a Győry Vilmos teremben: "Úton Betlehem felé  - a pásztorok" címmel.

3. December 17- én 14.00. órakor ! Pusztaszőlősön az idős otthonban fogok adventi úrvacsorai istentiszteletet tartani. Tudom, hogy korai az időpont, még tart az iskola, de aki mégis el tudna jönni énekelni, kérem jelentkezzen!

4. December 19 -én a szokott időben tartjuk az év utolsó konfirmációi óráját és Mustármag ifijét! A kezdő alkalom 2009. január 9 -én lesz!

5. December 24 -én 15.00. órakor a templomban tartjuk a gyermekek karácsonyát. Ezután 17.00. órakor lesz felnőtt istentisztelet, majd 23.30. -kor keresztény könnyűzenei istentisztelet "Karácsonyi Ballada" címmel. Szolgál az Immanuel zenekar és én fogok áhítatot tartani. (Rengeteg alkalom lesz az ünnepek alatt, ezt megtaláljátok a Harangszó újságban - vigyetek a templomból, vagy olvassátok el a gyülekezet honlapján a legfrissebb számot - itt:)

oroshaza.lutheran.hu/harangszo.html

6. December 19 -én BIBLIAISKOLA! (17.00. óra)

7. December 21 -én nem lesz esti istentisztelet, hanem közösen kimegyünk a városi adventi koszorúhoz, ahol Kopf András fog szolgálni és  iskolánk fiataljai.

8. Egy nehéz helyzetben levő anyuka karácsonyi ajándékként használt ruhákat és néhány játékot kér.
Kisfiú - 128 cm.
Kislány - 140 cm.
Kérem, aki tud segítsen, a gyülekezeti terembe lehet hozni az ajándékokat 8.00 - 16.00 óra között.

9. Keresek olyan fiatalokat, akiknek van ötletük miként lehetne jó logókat tervezni ifjúságoknak és egyesületeknek!

10. Keresünk olyan embereket, akik le vannak százalékolva, de szívesen végeznének az egészségi állapotuknak megfelelő munkát. Ha ismertek ilyen embereket szóljatok, mert szeretne a gyülekezet egy új szolgálati ágat beindítani, ahol leszázalékolt embereket tudnánk tisztességes bérért alkalmazni.

 

komment

süti beállítások módosítása