ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Kedves Barátaim!

Isten szól az igéjén keresztül hozzánk, s ha őszintén figyelünk rá, akkor kapunk olyan üzeneteket, amelyek erősítenek, vezetnek és irányítanak minket.
Számomra az elmúlt napokban az alábbi igék jelentettek sokat a Thesszalonikiakhoz írt első levélből: "Mert a mi igehirdetésünk nem tévelygésből ered, nem is tisztátalan szándékból, nem is álnokságból.
Hanem mivel az Isten ítélt minket alkalmasnak arra, hogy ránk bízza az evangéliumot, úgy hirdetjük azt, mint akik nem az embereknek akarnak tetszeni, hanem a szívünket vizsgáló Istennek.  Hiszen, mint tudjátok, soha sem léptünk fel hízelgő beszéddel, sem leplezett kapzsisággal, Isten a tanúnk: nem is vártunk emberektõl dicsõséget, sem tőletek, sem másoktól."

Tudom, nem igazi karácsonyi ige - de mégis az.
Jézus - a körülményekkel nem törődve - beleszületett ebbe a világba és végig is járta azt az utat, amit rábízott az Isten.
Ilyen megalkuvás nélkül végigjárt új esztendőt kívánok mindenkinek! Az Úristen adjon erőt, hogy ránk bízott evangéliumot úgy tudjuk hirdetni, hogy ne kelljen majd szégyenkeznünk a szívünket vizsgáló Isten előtt!

EGY KIS MEGLEPETÉS: http://www.beol.hu/index.php?apps=cikk&cikk=110868

A TELJES CIKK A MAI BÉKÉS MEGYEI HÍRLAPBAN TALÁLHATÓ.

ISTENTŐL ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!


" A LÉNYEG, HOGY A LÉNYEG, LÉNYEG MARADJON!"







1 komment

süti beállítások módosítása