ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

16.
december

Változtass!

Laci73  |  1 komment

Egyszer egy megfutamodással vádolt katonát vittek Nagy Sándor elé. Nagy Sándor ezt kérdezte tőle: "Mi a neved?"

A katona a fejét lehajtva így felelt: "Sándor".

Nagy Sándor erre vállon ragadta, és ezt mondta: "Katona, változtasd meg a viselkedésed vagy változtasd meg a neved!" (Mai ige)
 

Pál apostol a Római levélben keményen fellépett a látszat hivők ellen "ha tehát mást tanítasz, magadat nem tanítod? Aki hirdeted, hogy ne lopj, lopsz? Aki azt mondod, hogy ne paráználkodj, paráználkodsz? Aki utálod a bálványokat, templomrabló vagy? Aki a törvénnyel dicsekszel, a törvény megszegésével gyalázod az Istent? Bizony "miattatok káromolják az Isten nevét a pogányok között", úgy amint meg van írva." 

Meggyőződésem, hogy a kereszténységnek a legnagyobb kárt nem a korszellem, nem a pogány vallások vagy bármilyen más dolog okozza, hanem a képmutató keresztények. Az örömteli, élő és csodálatos keresztény élet helyett az emberek egy erőltetett torz életet látnak, és az gondolják, hogy ilyen a hívő emberek élete. Ez inkább taszít, mint vonz. Ezzel szemben a hiteles keresztény élet örömteli és áldásokkal teli! Ezt kellene az emberek elé élni! Máshogy viszonyulni az anyagiakhoz, gondokhoz, sikerekhez, pletykákhoz, mint az Isten nélkül élő emberek. Ez az igazi misszió!

1 komment

süti beállítások módosítása