ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kedves Fiatalok!

2010.  szeptember 10 -től teljesen új időpontban, helyen és felépítéssel fognak menni az ifjúsági órák gyülekezetünkben. Olvasd el, jegyezd meg és CSATLAKOZZ!

 

Nézzük sorba a változásokat - először csak felsorolás szintjén:

1. Az alkalom szombatról PÉNTEKRE  kerül át.  

2. Újra visszakerül a kezdés 18.00 órára és minden alkalom kb. 19.45 -ig tart majd.

3. Nem hetente, hanem KÉTHETENTE  lesz majd ifjúsági - s mellette természetesen továbbra is hetente az iskolai klub és Reménység istentisztelet.

4. Változik a helyszín: Az ifi lakás helyett az ISKOLÁBAN lesznek az ifik.

Egy kicsit részletesebben: A gyülekezetben és az iskolában sok párhuzamosan futó területen folyt az ifjúsági munka. (Szombati gyülekezeti ifi, pénteki klub, gimifi, Mustármag ifi próbálkozás.) Ezt a széttagoltságot szerettük volna megszüntetni és a sok kis csoport helyett egy nagyobb közösséget összefogni. Hála Istennek az iskola vezetésének, az új iskolalelkésznek, a klub vezető pedagógusának és nekem olyan megoldást sikerült találni, amelyben hétről - hétre valódi közösségi élményt lehet átélni minden fiatalnak. (Csak azért soroltam fel ezt a sok embert, hogy lássátok, tényleg együtt gondolkoztunk és együtt szeretnénk valami újat kialakítani - nektek és még inkább értetek!)

Ennek az változásnak a lényege, hogy a pénteki iskolai klubot és a gyülekezeti ifjúságot közelebb hoztuk egymáshoz, hiszen sok esetben amúgy is nagy az átfedés a két közösség között. Minden második pénteken ifjúsági alkalom lesz az iskolában - a megszokott énekléssel, imádsággal, beszélgetéssel, lelki tartalommal. (Ezeket Ákossal tartjuk felváltva) A hónap másik két péntekén, 18 és 20. óra között, egy Ákos által kitalált és megszervezett meglepetés program lesz - erről majd később! (Ez csak az iskolánk diákjainak, a pénteki klub tagjainak.)

Ezek az alkalmak 19.30  és 20.00 óra között érnek majd véget, és utána lehet kapcsolódni a már megszokott pénteki klub élethez. (A pénteki klub úgy van kitalálva, hogy oda csak az iskolánkba járó, vagy korábban ott tanuló diákok járhatnak, ezért a klubhoz való csatlakozás nekik lehetséges, a többi fiatalnak ezzel véget ér a pénteki program.)

Az ifivel párhuzamosan fog menni már 18.00. órától a klub is, de én nagyon remélem, hogy Ákossal sikerül olyan ifjúságit csinálni ezalatt a tornaterem környékén, hogy sokan inkább ott kezdik a "klubéletüket" és nem a billiárd asztal mellett! Felvállaljuk a harcot!!:-)

Hogy fokozzam a feszültséget, leírom újra: Két meglepetés lesz a jövőben: Az egyikről már írtam, s ez nem más, mint a minden második pénteken megvalósítandó program. A másik meglepetés szeptember 10 -én 18.00. órától lesz az iskola udvarán! (Egy hivatás újonca mutatkozik be eddig nem ismert, zseniális oldaláról! Erről majd egy kicsit később!) 

Erre az alkalomra mindenkit szeretettel várunk - "klubost", "ifist" és "újoncot", aki eddig nem járt, de kedvet kapott!

Ne feledjétek: augusztus 28.- án és szeptember 4 -én 17.00 (!) órától még "hagyományos" ifi a gyülekezeti terem udvarán!

komment

süti beállítások módosítása