ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

08.
június

Sok hír

Laci73  |  1 komment

1. Az elmúlt napokban 15 vendégünk volt a finnországi Harmelen – Tamperei gyülekezetből. Esperes úr vezetésével nagyon jó programokon vehettek részt az ópusztaszeri kirándulástól kezdve a közös istentiszteleten és komolyzenei koncerten át egészen a tanyasi világ és ízek megismeréséig. (Igyekszem fényképeket szerezni és közzétenni, itt és főleg a honlapunkon!)

 

2. Néhány szó a felújításokról:

Elkészült a gyülekezeti terem felújítása. Az épület szigetelve lett, új laminált padló került az aljára, kivetettük a nagy elválasztó falat, s így egy meglehetősen méretes terem várja a gyülekezetünk tagjait. Elkészült a helye egy modern hangosításnak, s érdekességet jelent, hogy meg is „fordítottuk” a teremet, vagyis a bejárathoz került az oltár és a szószék.

Megkezdődött a Meszes Kis Köz rég várt felújítása is, aki arra jár láthatja a jelentős változásokat. Reménység szerint nyáron elkészül a munka és az épületsor visszanyeri eredeti szépségét!

 

3. Az egyházmegye – esperes úr jóvoltából – egy jelentősebb összeggel szeretné támogatni néhány fiatal Szélrózsára való utazását. Kérlek benneteket, hogy aki erre igényt tart legkésőbb szombatig jelentkezzen Laczki Jánosnál!! evjanos@freemail.hu

(A rászorultak létszámának függvényében lesz meghatározva a támogatás mértéke, de azon leszünk, hogy minden rászorult jelentkező kapjon valamekkora összeget. Ez a felajánlás az egész egyházmegyére szól, de a mi gyülekezet külön is segíteni szeretne, így a tanévzáró istentisztelet offertóriumát is erre a célra ajánljuk fel.)

 

4. JÚNIUS 12 -ÉN SZOMBATON LESZ – AZ IMMÉR KÉT ÉVES – KONFIRMÁCIÓ ELSŐ VIZSGÁJA. A KONFIRMANDUSOK ÉS A FELKÉSZÍTŐ LELKÉSZEK, PEDAGÓGUSOK SZERETETTEL VÁRNAK MINDENKIT 15.00. ÓRÁRA A GYŐRY VILMOS TEREMBE!!

 

5. Most vasárnap lesz az utolsó Családi Istentisztelet! (Nyárra két kirándulás szervezünk, egyet Nagyszénásra, a másikat Gádorosra egy családhoz.)

Június 20 -án tanévzáró istentisztelet lesz Kopf András iskolalelkész szolgálatával.

 

6. Szeretettel tájékoztatlak benneteket a nyári ifjúsági bibliaórák tervezett programjáról. (lesz három szombat, amikor nem este 17.00. órától lesz az IFI, hanem egész napos programra várunk benneteket!)

 

Június 12 – IFI

Június 19. - IFI

Június 26. - IFI

Július 3. - IFI

Július 10. - IFI

Július 17. - IFI – Filmnézés

Július 24. - Egész napos családi nap Nagyszénáson!

Július 31. - IFI

Augusztus 7. - Egész napos családos nap Gádoroson

Augusztus 14. - Ribárszki Ákos lelkészszentelése Kondoroson – külön ifi nem lesz, ide várjuk a fiatalokat is!

Augusztus 21. - IFI

Augusztus 28. - IFI

Szeptember 4. - IFI

 

.

 

1 komment

süti beállítások módosítása