ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

03.
december

Hírek

Laci73  |  komment

1. Mától evangélizációs sorozat lesz gyülekezetünkben - az igehirdető személyéről és a témákról korábban írtam. Vasárnap 15.30 -tól SZERETETVENDÉGSÉGET tartunk a Győry Vilmos teremben. (A szeretetvendégségre szívesen elindítjuk a kisbuszt, aki igénybe venné, kérem jelezze a lelkészi hivatalban.) Az alkalom vasárnap 17.00. órakor a Reménység istentisztelet keretében megtartott evangélizációs igehirdetéssel fog véget érni.

2. A vasárnap esti záró evangelizációs alkalom alatt a kisgyermekek számára - szakemberek segítségével - gyermek felügyeletet biztosítunk az ifjúsági lakásban! (Kérjük a szülőket, hogy a gyermekeket a Pingvin Patika feletti emeleti saroklakásba vigyék az alkalom előtt!)

2. A héten leadjuk a megrendelést a Reménység istentisztelet lógójával ellátott pólókra. Akik megrendelték  - reménység szerint - december 13 -án az istentiszteleten után átvehetik. (Akit érdekel a téma, korábbi bejegyzésben olvashat erről.) Szeretettel várjuk a további megrendeléseket!!

3. Leadtuk az első adag ÚTMUTATÓ MEGRENDELÉST. Érkezni fog magyarázatos és "sima" Útmutató is. Hamarosan megvásárolható lesz a templomi és a szeretetszolgálati iratterjesztésekben!!

4. December 12 -én 14.00. órától ADVENTI DÉLUTÁN lesz az iskolában. A gyermekek rengeteg szép ajándékot készíthetnek, de lesz lehetőség vásárlásra is. (könyvek, keramikus tárgyak, bögrék, stb. stb.) Az alkalom végén Kopf András iskolalelkész fog áhítatot tartani.

5. December 12 -én 17.00. órától adventi koncert lesz templomunkban. (Hamarosan elkészül a plakát, ide is fel fogom tenni.)

6. Az Immanuel zenekar megkezdte ádventi zenés sorozatát. November 28 -án Telekgerendáson szolgáltak.

Következő szolgálatok:

December 5. Tótkomlós

December 12. Szarvas - Ótemplom

December 19. - Békéscsaba - Degré utca - fogyatékos gyermekek otthona.

December 24. 23.30. OROSHÁZA - EVANGÉLIKUS TEMPLOM

7. December 27 - én és január 3 -án nem lesz CSALÁDI ISTENTISZTELET ÉS NEM LESZ REMÉNYSÉG ISTENTISZTELET SEM!!!

+1. A gyülekezet honlapján - az "ÉLETÜNK KÉPEKBEN" link alatt 6 új galéria tekinthető meg. (Többek között kántoriktatás, kirándulás, koszorú készítés, emléktábla avatás stb. stb.)

http://oroshaza.lutheran.hu/galeria.html

komment

süti beállítások módosítása