ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Kántori szolgálat változása:


2009. szeptemberétől változni fog gyülekezetünk kántorának személye. 11 évnyi hűséges és becsületes orosházi szolgálat után Keveházi Márti elfogadta a Pilisi Evangélikus Gyülekezet meghívását. Így kántori szolgálatát szeptembertől szülővárosában fogja folytatni.

Egyházközségünkben augusztus közepétől Deák Gabriella fogja helyettesíteni Mártit. Az állás végleges betöltése a presbitérium feladata lesz, ez szeptember közepén a presbiteri ülésen fog megtörténni. (Nem titok, hogy a gyülekezet vezetősége hosszú távon is Deák Gabriellát szeretné felkérni erre a szolgálatra.)

Őszi tervek:

 

LASSAN, LASSAN VÉGE A NYÁRNAK, S ÚJRA INDUL HÁROM ALKALOM GYÜLEKEZETÜNKBEN. (CSALÁDI ISTENTISZTELET, VASÁRNAP ESTI ISTENTISZTELET ÉS A SZERDAI BIBLIAÓRÁK.) EZEKNEK A SZERVEZÉSE MÁR ELKEZDŐDÖTT, TÖBB ÚJDONSÁGOT SZERETNÉNK BEVEZETNI, EZZEL IS ELŐSEGÍTVE AZ ISTENNEL VALÓ TALÁLKOZÁS LEHETŐSÉGÉT. (KÉSZÍTEM A LELKÉSZI MUNKATERVET A 2009 – 2010 -ES ÉVRE, EZT FEL IS FOGOM OLVASNI EGYIK SZEPTEMBERI ISTENTISZTELETÜNKÖN ÉS A HONLAPRA IS FELKERÜL.)

Ez lesz a munkaév igéje:

Mert én újat cselekszem, most kezd kibontakozni, majd megtudjátok! Már készítem az utat a pusztában, a sivatagban folyókat fakasztok.

(Ézs. 43.19.)

 

Honlapunk:

 

A gyülekezetünk honlapja színvilágában és az életünket bemutató képekben is megújult! Érdemes rendszeresen megnézni, rendszeresen kerülnek

 

 

komment

süti beállítások módosítása