ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Kedves Barátaim!

Hiába van nyár, a gyülekezeti életünkben még sincs "uborka szezon". Egymást érik az alkalmak és a különféle események.

 

1. Július 25. -én egy családos csendesnapon voltunk Nagyszénáson. Csaknem negyvenen vonatoztunk ki a Fecske Pálról elnevezett gyülekezeti házba, ahol a rengeteg játék és éneklés mellett jókat beszélgettünk és egy áhítatot is tartottam az elénk tágas teret adó és bennük is gyönyörködő Istenről. (Zsolt 18. 20.) (Itt láthattok néhány képet a többit a honlapunkon keressétek, hamarosan oda is felkerülnek - más alkalmak fényképeivel együtt.) Egy testvérünk egy hatalmas zsák kukoricát is adományozott, megfőztük és nagy sikere volt minden korosztály körében.

 

A következő nyári családos napot AUGUSZTUS 22 -ÉN  tartjuk a Lelkészi Hivatal kertjében. Egy nagy adag paprikás krumplit fogunk főzni bográcsban. Ezzel az alkalommal végett érnek a nyári családos csendesnapok és szeptember 6 -tól kezdődnek újra a családi istentiszteletek reggel 9.00. órától.

 

2. A mai istentiszteleten áldással és egy nagy csokor virággal köszöntük meg Németh Andrásné - vagy ahogy mindenki ismeri: Emike néni - szolgálatát. A vasárnapi istentiszteletek "háziasszonyi" szerepét Buri Bianka veszi át jövő vasárnaptól. Az ő feladat lesz a szentségi alkalmak - keresztelő, úrvacsora - előkészítése, a templom nyitása, zárása, s minden olyan feladat, amely az istentiszteleteink méltó lebonyolításához szükséges. Isten áldja szolgálatát közöttünk!

 

3. Továbbra is heti rendszerességgel tartjuk szombat esténként az ifjúsági alkalmakat. Kiköltöztünk a Lelkészi Hivatal kertjébe, ahol hatalmas röplabdacsatákkal vezetjük fel és zárjuk a beszélgetéseket. (Hála Istennek az utóbbi alkalmakra 4 -5 új fiatal is bekapcsolódott, olyanok, akik a gitártábor kapcsán kerültek a gyülekezetünk közelébe. Annak külön örülök, hogy a "régiek" nagy szeretettel fogadták őket, s ez is segít abban, hogy jól érezzék magukat közöttünk, s rajtunk keresztül az élő Istenhez is közel kerülhessenek.)

 

4. Hach János - a vaktábor vezetője - megkért, hogy a gyülekezet árulja a MEVISZ - Bárka pólóit. Aki szívesen vásárolna igényes, színes pólókat, keresse a Szeretetszolgálatnál. (ára: 1.000 - forint) Az istentiszteleten is hirdettem és elég sokan vásároltak, de még van néhány darab. Aki megteheti, ezzel is segítse a mozgássérült és vak fiatalok között végzett szolgálatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

20.
július

Sporttábor

Laci73  |  komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPORTTÁBOR

 

IDŐPONT: 2009. AUGUSZTUS 10. - 12. ( HÉTFŐ, KEDD, SZERDA) 9.00 - 15. 00. ÓRA KÖZÖTT

KÖLTSÉG: CSAK AZ EBÉDÉRT KELL FIZETNI, EZ HÁROM NAPRA 1.500 - FORINT

KORHATÁR: 8 - 99 ÉV KÖZÖTT

JELENTKEZÉSI LAP A LELKÉSZI HIVATALBAN KÉRHETŐ.

 

 

komment

süti beállítások módosítása