ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Kedves Barátaim!


Hála Istennek az elmúlt esztendőben rengeteg alkalom volt gyülekezetünkben. Ezeket elkezdtük dokumentálni a honlapunkon is. Az elmúlt este hat alkalom képanyaga került fel a gyülekezeti honlapunkra, s a hétvégén újabb anyagokkal fog gazdagodni. (A dátumok pontosítása is folyamatban van, hamarosan így is rendszerezve lesznek az események.)
A napokban "rendezzük a múltat," s ettől kezdve mindig felkerülnek az aktuális képes beszámolók.
(Emellett a szövegek jelentős rész is megújult, a kezdőlaptól kezdve a konfirmáció bemutatásig.)

http://oroshaza.lutheran.hu/


Már korábban készültem ennek a képanyagnak a bemutatására, de nekem sincs minden alkalomról fényképem. Ezért kérlek benneteket, hogyha van az alább felsorolt alkalmakról fényképetek, azt e - mailban vagy más megoldással juttassátok el Csehi Józsinak vagy nekem:

Tavalyi gitártábor,
Idei gitártábor,
Tavalyi gyülekezeti szervezésű passió (Szentetornya, Orosháza),
Szegedi Vadasparkba kirándulás,
Kondorosi csendesnap, Szentetornyai ifjúsági hét, Szeretetszolgálat farsang, előadások
Szeretetvendégségek, koncertek, kiállítások, istentiszteletek, Immanuel, Credo, Hallelujah énekkör, Magyar Mise  stb. stb.
.... és minden olyan gyülekezeti alkalom, ami most hirtelen nem jutott eszembe!

KÖSZÖNÖM CSEHI JÓZSINAK ÉS SZŐKE SZABINAK A HONLAPON ELVÉGZETT MUNKÁKAT!!!!

Laci

 

2 komment

Kedves Barátaim!

Immár negyedik napjába lépett a gitártáborunk. Délelőttönként a tanárokkal együtt készülnek a gyerekek,  délután pedig az eltanult és ellesett mozdulatok gyakorlása folyik. Elkezdődött a közös készülés a szombati ifjúsági istentiszteletre is, amelyen mindenki fog szolgálni. (Július 18. szombat 18.00. óra - utána sütizés, beszélgetés, röplabda a hivatal udvarán.)

A gitároktatás mellett rendszeresen vannak kezdő és záró imádságok, beszélgetések, játékok (nagyon jó a röplabda háló!). Ma ezeken túl volt egy kis meglepetés is: meghívtunk egy fagyis kocsit, és a hivatal udvarán fagyizhatott mindenki. A közös kép eközben készült. (Hátul látszik belőle valami.)

 

Hamarosan frissül és elsősorban a képek tekintetében megújul a gyülekezeti honlapunk. Óriási előrelépés, hogy meghallgathatóak az igehirdetések, most az írott anyagot szeretnénk sokkal aktuálisabbá tenni.

 

komment

süti beállítások módosítása