ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

08.
november

HÍREK

Laci73  |  2 komment
Néhány információ és kérés:

1. Hétfőnként 17.00 órától beindult a felnőtt konfirmáció gyülekezetünkben. Az elkövetkező hónapokban Laczki János lelkész úrral felváltva tartjuk az alkalmakat, ő a bibliaismereti dolgokról fog beszélni én pedig dogmatikáról, etikáról és egyháztörténetről.

2. Pénteken indul a gyermek konfirmáció is, eddig 15 fiatal küldte vissza a jelentkezési lapot. Itt annyi változás történt, hogy péntekenként nem 16.00. órától lesz az alkalom, hanem - a szülők kérésére - 14.30. -től az ifjúsági szobába.

MIND A KÉT ALKALOMRA LEHET MÉG JELENTKEZNI.


3. Sajnos egy testvérünk nagyon súlyos betegségben szenved, szinte teljesen mozgásképtelen néhány éve. Szeretettel kérek mindenkit, hogy érdeklődjön környezetében, hogy nem tudna -e felajánlani neki valaki egy mozgatható, megfelelően dönthető kórházi ágyat.

4. A szombati ifjúsági órát szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ahol az ÁTALAKULÁSOK című filmet fogjuk megnézni.

Tartalom, ajánló: "Képzelj el egy olyan települést, ahol a lakosság 92%-a újjászületett; ahol a bűnözés megszűnése miatt bezárták a városi börtönöket; és ahol a mezőgazdaság termékenysége bibliai arányokat öltött! Képzelj el egy várost, ahol 90 naponként 60 000 keresztény zsúfolódik össze a futball stadionban egész éjjel tartó imaalkalomra és ahol egy sokmilliárd dollár forgalmú kábítószer-maffiát kényszerítettek térdre! Képzelj el egy várost, ahol a helyi kocsmákat gyülekezetté alakították át, lerombolták az ősök szentélyeit és egész famíliák jutottak hitre Krisztusban! Ne képzeld, hanem hidd! Utazz el ifj. George Otis-szal néhány így átalakult településre három földrészre. Tanuld meg, hogy teremhet meg az ima ereje hasonló gyümölcsöket ott, ahol te élsz!"

5. Gyerekistentiszteletek: Új sorozat indul: LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK! címmel. Három olyan történet lesz előttünk, ahol a szereplőknek ez nem igazán sikerült.


6. A harminc felé tartó vagy azon már - egyedül, kedvessel, gyerekekkel - átballagott fiataloknak szeretnénk tartani egy alkalmat november 30.-án pénteken 17. 00. órától.
(A helyszín valószínűleg az óvoda lesz.)

Szeretettel hívlak benneteket ebbe a közösségbe, ahol oldott légkörben, vidáman lehetünk együtt! Szóljatok azoknak is, akik régen idetartoztak, de valami miatt - testileg vagy lelkileg - eltávolodtak ettől a közösségtől.

7. Ennek az alkalomnak a párja a november 20. - tól kéthetente keddenként 17.30. - kor az ifiszobában induló FIFEB (Fiatal Felnőttek Bibliaórája). Ott gyerekek nélkül, csendben, beszélgetve és imádkozva kutatjuk majd az Írásokat.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT, AKI EBBE A KOROSZTÁLYBA TARTOZIK, BÁRMELYIK TERÜLETEN IS SZOLGÁL! (ZENEKAR, SÁMUEL - CSOPORT, ISKOLA, ÓVODA STB. STB.) SŐT AKKOR IS VÁRUNK, HA SOHA NEM JÁRTÁL KÖZÖTTÜNK, CSAK AZ ÚRISTEN IDEHOZOTT ERRE AZ OLDALRA ÉS ELOLVASTAD EZT A HÍRT!

2 komment

süti beállítások módosítása