ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Hála Istennek az utóbbi időben nagyon sok értékes gondolat került elém, ezeket igyekeztem megosztani veletek. Remélem találtatok benne olyan írást, ami számotokra is fontos üzenetet hordozott, vagy találtatok olyan oldalt, ahová érdemes visszatérni.
(Bátorítok mindenkit a hozzászólásra, erre elvileg van lehetőség, bár úgy tudom, hogy bizonyos beállításoknál talán ez nem jelenik meg a gépen. Akinek ilyen gondja van, írjon az e- mail címemre: alex1973@vipmail.hu)

Néhány szó az életünkről:

Holnap lesz 2 hónapja, hogy Orosházára költöztünk, s máris rengeteg dolgot megismertem és megtapasztaltam. Továbbra is az látom, hogy hatalmas lehetőségek vannak ebben a közösségben, s azon leszek, hogy minél több dolog helyet kapjon a gyülekezet életében. (A már leírtakon túl egy komoly tábor és szolgálat kezd körvonalazódni az ifjúság számára október 20. és 23. között. Ezen kívül határokon átívelő terveink is vannak... :-)

Nagy örömmel hallottam, hogy a fiatalok nagyon szeretnek táborozni, azt viszont sajnálom, hogy idén nem volt lehetőségük az orosházi gyülekezet táborában részt venni. Jövőre mindenképpen másként lesz - de már ősszel igyekszünk bepótolni a nyáron elmaradt közös táborozást. 2008. nyarán 2 vagy 3 tábor is várni fogja a fiatalokat, korcsoport és érdeklődési terület szerint.

A szociális bázis megvalósítása is szépen halad - én egyenlőre GYŐRY VILMOS EVANGÉLIKUS SZERETETSZOLGÁLATNAK hívom. A csendes, de annál fontosabb, háttérmunka folyik, készülnek a szakmai programok, a házirendek és az egyéb dokumentumok. Lassan el kell gondolkozni azon, hogy kik vegyenek részt a megvalósuításában, hogy személyre szabottan lehessen tervezni a jövőt.

komment

süti beállítások módosítása