ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Kedves Barátaim!

Ma 12.00 órától a hajléktalanok karácsonyán szolgáltunk, dallal és áhítattal. Számomra nagy öröm volt, hogy nem csak "felbukkantunk" így karácsony előtt, hanem ez egy éves munka állomása volt. Nem mondom, hogy hatalmas ébredés lett a hajléktalanok között, de 3 testvérünk csatlakozott a közösségünkhöz, akik rendszeres látogatói az alkalmainknak.

Nem is akár milyen emberek ők!

Feri angol nyelven mondott el áhítatot. Ennél is nagyobb csoda, hogy egy éve - egy pici botlást letekintve - nem ivott egyáltalán alkohol. Emellett rengeteget segített a kerti munkáknál, és az épületek javítgatásában. Nincs olyan munka, amit ne tudna a legigényesebben megcsinálni.

Évi - most jött ki a rehabilitációból - semmije nincs, de 5 darab kis sálat kötött a gyerekeknek karácsonyra. Amikor ezt elmondtam a kicsiknek, kezdték megérteni, hogy mi az igazán értékes ajándék.

Orsi  - Szegedről jött és Feri mellett találta meg a boldogságot. Ahogy Feri pedig őmellette.

http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=7502

Őszintén köszönöm a zenével és dallal szolgáló testvéreim szeretetét és segítőkészségét, - Higi család, Erika, feleségem - valamint Irénnek az angol nyelvtanfolyam felkarolását, ahol nem csak az angol nyelvbe vezette be a résztvevőket, hanem az Istenhez is közelebb segítette őket! Fantasztikus érzés volt látni őt Ferivel a hajléktalanok előtt angol áhítatot tartani!

komment

süti beállítások módosítása