ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

 "Kiment a magvető vetni. Vetés közben némelyik mag az útfélre esett, és eltaposták, vagy megették az égi madarak. Némelyik a sziklás földre esett, és amikor kihajtott, elszáradt, mert nem kapott nedvességet. Némelyik a tövisek közé esett, és amikor vele együtt felnőttek a tövisek is, megfojtották. Némelyik pedig a jó földbe esett, és amikor felnövekedett, százszoros termést hozott." Majd emelt hangon hozzátette: "Akinek van füle a hallásra, hallja!"

Nem csak pózoltam benne, hanem száguldoztam is Gádoros City útjain! Nagyon jó jármű!

komment

Szombaton 17.00 órától szeretettel várok

mindenkit az IFI -re!

A gyülekezeti terem udvarán kezdünk - remélem jó lesz az idő, bár az előrejelzés mást mutat... ha esik az eső, akkor sincs gond, hiszen az imádság, beszélgetés, éneklés, játék és a jókedv nincs az időjáráshoz kötve!

 

komment

20.
június

Hírek

Laci73  |  komment

1. Június 26 -án vasárnap vendégeink lesznek az istentiszteleteinken, Blatniczky János Dániel szügyi evangélikus lelkész és felesége Blatniczkyné Hammersberg-Ganczstuckh Júlia. (János jelölt a megüresedett lelkészi helyre.)

VASÁRNAP LESZ AZ UTOLSÓ CSALÁDI ISTENTISZTELET, EZEN ÁKOSSAL ÉS JÚLIÁVAL VÁRLAK BENNETEKET! GYERTEK, MERT KOMOLY MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜLÜNK! (Tudom, hogy a tanévzáróval vége szokott lenni a családi istentiszteleteknek, de most érdemes lesz "ráhúzni" egy kicsit! :-)

10.00 ÓRAKOR BLATNICZKY JÁNOS FOGJA AZ IGEHIRDETÉS SZOLGÁLATÁT VÉGEZNI, S Ő FOG SZOLGÁLNI AZ IDÉNYZÁRÓ REMÉNYSÉG ISTENTISZTELETEN IS 17.00 ÓRÁTÓL.

MIND A HÁROM ALKALOMRA SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET! (A CSIT és a RIT szeptember elején folytatódik tovább!!)

(Ehhez a témához kapcsolódóan jelzem itt is, hogy június 27 -én 17.00 órától a Győry Vilmos teremben Presbiteri és Képviselő - testületi ülés lesz, ahol a lelkészi munka folytatásának feltételeiről lesz szó.)

---------------------------------------------------------------------------------------------

2. Tegnap AGAPÉ volt a Reménység istentiszteleten. Ezen egy kellemes meglepetésben volt részünk Gabival: Búcsúzóul 2 igazán egyedi és különleges ajándékot kaptunk: Egy RIT logóval ellátott órát és egérpadot. (kép lejjebb)

KÖSZÖNJÜK!!

(Hivatalosan július 3 -án lesz az utolsó szolgálatom Orosházán, a 10.00 órási istentiszteleten, majd az azt követő héten fogunk Budapestre költözni. Ekkor be fogom fejezni ezt a blogomat, s egy újat kezdek. Új korszak, új blog!)

komment

süti beállítások módosítása