ISTEN VÁR RÁD!!!

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A jókedv és a fáradtság fokozódik! 

Hiába volt tegnap mindenki nagyon fáradt, senki nem maradt otthon, ma is teljes létszámmal vágtunk neki a napnak!

 

A mai reggeli áhítaton a futás került elő. (Mellette a sziklamászás - Jonatán, barlangászás - Dávid és természetjárás - Illés próféta) Bármilyen meglepő is ezekre a sportágakra komoly példákat találunk a Szentírásban!

Az áhítaton felolvastam ezt az interjút is egy világhírű brazil focistával. 

http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/200403/jezus_krisztus_atletaja

Itt megtaláljátok a teljes interjút, de bemásolók egy kis részletet is az írásból: "Épp a napokban hallottam, hogy Serginho is megtért, a Milan játékosa, akinek többek között én is hirdettem az evangéliumot néhány hónappal ezelőtt. Éppen az ideutazásom előtt történt az is, hogy Roberto Gaucho is befogadta Jézust, akinek a kedvéért hatszáz kilométert utaztam nemrégiben, mert felhívott, s annyira depressziós volt, hogy mindenáron öngyilkos akart lenni. Három napig maradtam nála, mire megnyugodott, s néhány napra rá hívott, hogy megtért, és képzeljem el, a felesége is visszament hozzá."

Az áhítat után jött a sport! A délelőtti programot a Pestről érkezett öcsém Dani és kedvese Niki (A képen) szervezték. Rendezvényszervezők által nagy programokon használt különleges játékokat hoztak, így egészen szokatlan eszközökkel sportoltunk.

A délelőtti program főszervezői:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Íme egy különleges játék - színes ejtőernyő és a színes labda:

 

Délután újra a Táncsics gimi pályáján fociztunk - és milyen az élet - újra 5 - 5 lett a meccs. Ma viszont el kellett dönteni, hogy ki lesz a győztes, mert a győztes csapat tagjait egy - egy jégkrém várta a gyülekezeti teremben. Komoly tizenegyespárbajban nyert az egyik csapat. (Jégkrém ebéd után is volt, meglepetésként kaptuk a Családok Átmeneti Otthonától. Köszönjük!)

Holnap a székhelyünk egy birkozó csarnok lesz, majd délután játék, filmnézés és finom marhapörkölt után együtt szurkolunk a Magyar válogatottnak Anglia ellen.

u.i. Köszönöm a Oroscafe szakmai és emberi támogatását! :-)

komment

süti beállítások módosítása